Skip to main content

Botuline Toxine

Botuline toxine wordt zowel voor medische als cosmetische doeleinden gebruikt. Het ontspant de spieren, waardoor de spier die behandeld is, tijdelijk niet meer kan samentrekken. Medisch wordt het gebruikt voor spierspasme, migraine, overmatig transpireren en ook om symmetrie in je gezicht te bereiken na paralyse.

Als cosmetisch doel kan botuline toxine worden gebruikt voor het verminderen van de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes.

Botuline toxine komt in de natuur voor. Het is van oorsprong een giftige stof, maar in de geneeskunde wordt het duizenden keren verdund. Griet Snick gebruikt botuline toxine volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Het is een volkomen veilige behandeling.

De behandeling met botuline toxine is nagenoeg zonder pijn. Na 2 weken merk je het effect van de behandeling. De effecten zijn niet blijvend, maar verdwijnen geleidelijk na 3-4 maanden.  
De Reclame Code Commissie staat het noemen van productnamen op de website niet toe. Uiteraard informeert Griet u graag over de middelen die zij gebruikt. U kunt hiervoor contact met haar opnemen.

Tarief:

  • 1 zone = € 100
  • 2 zones = € 200
  • 3 zones = € 285
GrietSnick